item5
zonnebloemhead
item1
item2a1

ISMAKOGISKOLAN

Storgatan 45
38234 Nybro

isma@ismakogiskolan.com

item2

ISMAKOGISKOLAN

swedensmall
francesmall
zonnebloemhead1

Ismakogi är

utvecklad för

friska personer

i alla åldrar

som gärna vill

fortsätta att vara

friska och krya

silhouet

Ismakogi är utvecklad för friska personer i alla åldrar som gärna vill fortsätta att vara friska och krya. 

Ismakogi är ingen terapi, även om praktiken visat att människor med bland annat huvudvärk, ryggbesvär, stela nackmuskler, axelbesvär och knäproblem kan ha enormt stor nytta av denna metod. 

Ismakogins viktigaste förtjänst är dock den preventiva verkan som visat sig många gånger. Problem med rörelseapparaten kan förebyggas med ismakogi, och behandlade besvär kan förhindras att komma tillbaka om de orsakats av kroppsovänliga hållningar eller rörelser. 

Ismakogi är en idealisk metod för alla som själv vill ta ansvar för sin hälsa och som vill återupptäcka eller behålla den graciösa lättheten som går hand i hand med ett harmoniskt och ekonomiskt sätt att röra sig. 

Genom metodens mjukhet är ismakogi ett utmärkt alternativ för människor som inte kan eller vill idrotta , och som ändå vill röra sig på ett hälsosamt sätt. En stor del av övningarna kan utföras mentalt med förbluffande effekt på själva kroppen. 

Människan tillbringar ofta många timmar per dag i samma hållning. När man har lärt sig Ismakogi är det möjligt att under sin arbetstid hålla igång kroppens muskler, så att kotpelaren aktivt stöds och förblir rörlig.

Genom rörelsemönstret uppmuntras och underhålls muskler, leder, organ och sinnena till en livlig men samtidigt lugn aktivitet. Detta har en positiv inverkan på humöret, hälsan, rörligheten och den naturliga skönheten.

Allt detta är oupplösligt sammankopplat. Omvärlden lägger ofta inte ens märke till de enkla och naturliga ismakogiövningarna eftersom det framför allt är de minsta och djupast belägna musklerna som används.

Logon
SwedishFBFindUsOnFacebook100